Poveste | Sapunuri | Aromoterapie | SPA | Contact
SPA   
Arborele de Shea
Nuci de Shea
Nuci de Shea

Unt de corp si masaj

Untul de Shea mai este cunoscut si sub denumirea de unt de Karite. Acest copac se gaseste numai in savanele din vestul Africii. Vracii africani au folosit untul de Shea secole la rand pentru a vindeca boli ale pielii si ale scalpului.

Untul de Shea are actiune de regenerare, ajuta pielea sa-si recapete supletea si are actiune antirid, are efect de mentinere a hidratarii epidermei, protejeaza pielea impotriva radiatiilor UV si agresiunilor factorilor de mediu, previne formarea ridurilor, calmeaza pielea iritata.

Prima referire istorica la untul de Shea dateaza din vremea Cleopatrei, cand era adus cu caravanele in Egipt, pentru a fi utilizat in scopuri cosmetice.

Untul de Shea extras prin presare la rece, cu adaos de vanilie, lavanda, ylang sau patchouli, cald sau rece este un rasfat pentru piele.

Unt de Shea
Unt de Shea
Unt de corp si masaj
Unt de masaj
Unt de masaj